HTML

olaszországi utazásaink

Beszámoló utazás közbeni élményeinkről.

Friss topikok

Címkék

Archívum

2011 szept. 22 6. nap Cascata Delle Marmore

2011.10.18. 20:22 borsóné

Bastia Umbraból fél 10 kor indultunk el és 11-re érkeztünk. Többször eltévedett a GPS-ünk.

Nagyon rossz az utjelzés, nem igazán van kiirva, hogy merre is menjél Cascia-át kell figyelni, ugyanis a vizesés itt van. Sikerült melegen öltözni, gondoltam itt hűvösebb lehet, de tévedtem. Pláne az az 540 lépcső /megszámolva/ amit felfelé kell megtenni a legnagyobb vizeséshez, szakadt rólunk a víz. Ugyanis több túrista út is van. Elég meredek részek vannak néhol. Összegezve szép volt, jó volt a szemnek a sok zöld és a víz látványa. Du. 3-ig voltunk a vízesésnél. Benéztünk még Ternibe, hogy majd ott ebédelünk valamit. Terni eléggé forgalmas szép kis városka, nagy nehezen találtunk fizetős parkolót, de kajáldát nem.Szieszta volt. Végül is egy Mecdonaldsban ettünk. Viszont itt ettük a legjobb és legolcsóbb fagyit. 3 kenés volt 1,6 euro. Kiültünk egy gyönyörű szökőkutas térre és elnyaltuk fagyinkat.

Vissza indultunk 17,40 kor Bastia Umbraba érkezés 18,45. Már nem volt lelki erőnk sehová elmenni kajálni. Szállással szemben volt a közért /allimentari/ sonka,sajt,kenyér,limoncello,sör, alvás.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elmenyeink.blog.hu/api/trackback/id/tr143312750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása